Design by Bert Droesbeke & Information by Guy Van Der Brachtwww.torenspurters.be  2009
Zonder Flash Player mist u heel wat functionaliteit op internet. Veel websites maken gebruik van Flash om filmpjes, animaties en spelletjes te tonen. Flash Player is dus een bijna onmisbare plugin voor uw browser.
CCleaner is een van de beste programma's om uw pc snel en grondig mee op te schonen. Met CCleaner kunt u tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen, .. Opruimen
Picasa is het uitstekende en zeer gebruikersvriendelijke fotobeheerprogramma van Google. Handig als u veel foto's verspreid over uw pc heeft staan.
AVG Anti-Virus Free biedt gratis volledige bescherming van uw pc tegen virussen, wormen, trojaanse paarden, rootkits en spyware. Dit complete en gebruikersvriendelijke anti-virus pakket beveiligt continu uw pc.
Adobe Reader is de standaard software voor het bekijken van PDF- bestanden. Met Adobe Reader kunt u werkelijk elk PDF'je openen aan- gezien producent Adobe de originele ontwikkelaar van het PDF-formaat is.
Java is een techniek die zorgt voor veel functionaliteit (Java applets) op websites. Ook mobiele telefoons maken er gebruik van. En heel veel spelletjes zijn in Java.
Contact Home Over ons Bestuur Sponsors Rittenkalender Kampioenschap Foto's Andere Kledij 2013 Wanneer u niet weet of u een 32bit of een 64bit systeem heeft, kies dan 32bit. Het verschil zit hem alleen in de snelheid van het programma.